سبک زندگیهمه مطالب

نحوه سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه برای دم کردن

همه ی کسانی که قهوه دوست دارند می دانند که هیچ قهوه ای به پای قهوه تازه و خانگی نمیرسد اما معمولا سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه سخت به نظر می رسد، اما به کمک آموزک اینبار ی توانید به راحتی یک لیوان قهوه خانگی آماده کنید.

چگونه دانه قهوه را آماده کنیم؟ بهترین روش دم کردن قهوه خانگی چیست؟

How to make coffee beans ready

همانطور که می دانید قهوه خانگی و با استفاده از دانه قهوه تازه تر و سالم تر است و عطر و طعم بهتری دارند اما همه اینها به سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه به شکل صحیح باز می گردد. با آموزک همراه باشید تا بتوانید به راحتی طرز تهیه قهوه خانگی را یاد بگیرید.

چگونه دانه قهوه را آماده کنیم؟

از هر روشی که برای سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه استفاده می کنید ویژگی هایی درباره دانه های قهوه هست که باید بدانید. معمولا بوی قهوه و مشام شما کمک می کند تا بفهمید که دانه های قهوه آماده اند.

 دم کردن قهوه خانگی

حواستان به عطر دانه های قهوه باشد

در شروع سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه عطر شبیه به گیاه مانند حس می کنید و همین که قهوه ها شروع به سرخ کردن واقعی می کنند عطر دلنشین قهوه واقعی به مشام می رسد.

عطر دانه های قهوه

مدت زمان سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه به عطر آن بستگی دارد

در شروع دانه های قهوه شما رنگ قهوه ای متمایل به سبز دارد و پس از  سرخ کردن و آماده شدن دانه های قهوه کم کم رنگ آن به قهوه ای روشن تری تغییر می کند. در نتیجه مدت زمان سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه برای دم کردن به رنگ آن بستگی دارد. که اینبار در آموزک جزئیات رنگ دانه های قهوه را برایتان توضیح می دهیم:

  • قهوه ای روشن: دانه های قهوه نباید به این رنگ برسند چون طعم قهوه شما ترش خواهد شد.
  • قهوه ای متمایل به روشن: این نوع از قهوه پرطرفدار است و علاوه بر عطر عالی و غلظت بالا طعم متمایل به شیرین داشته و ایده آل است.
  • قهوه ای کاملا متوسط: این رنگ از قهوه که بیشتر مردم به این شکل قهوه شان را سرخ می کنند، عطر عالی داشته و طعم آن شیرین نیست.
  • قهوه ای متمایل به تیره: این رنگ از دانه های قهوه که به نوع فرانسوی ملایم یا ونیزی مشهور است طعم، عطر و غلظتی علی دارد.
  • قهوه ای تیره: قهوه فرانسه یا اسپرسو از این رنگ دانه قهوه گرفته می شود و علاوه بر عطر مست کننده تلخی دلنشینی دارد.
  • قهوه ای کاملا تیره (نزدیک به سیاه): قهوه غلیظ فرانسه و یا اسپانیایی به این رنگ است و رقیق تر، با عطر کمتر و تلخی بالا سرو می شود.
این مطلب رو هم بخونید  آموزش روش رفع خطای Too Many Users Have Been Registered on This Device و ساخت چند اکانت اینستاگرام

1- تابه را قبل از ریختن دانه های قهوه داغ کنید.

تابه را تا دمای حدود 232 درجه سانتیگراد گرم کنید و اگر دماسنج آشپزی داشته باشید راحت تر می توانید به دمای مورد نظر برسید. سرخ کردن و آماده سازی دانه های قهوه برای دم کردن با دستگاه مخصوص ذرت بوداده خیلی راحت تر است اما اگر این دستگاه را در منزل ندارید از یک تابه چدن یا نسوز استفاده کنید. اما از یک تابه تمیز استفاده کنید چون قهوه به راحتی عطر غذایی که قبلا در تابه پخته شده باشد را به خود می گیرد.

تابه را قبل از ریختن دانه های قهوه داغ کنید

2- دانه های قهوه را درون تابه بریزید و شروع به هم زدن کنید.

وقتی دانه های قهوه را در تابه ریختید باید کنار آن بمانید و مدام آن را هم بزنید تا به رنگ دلخواه شما برسد.شعله گاز را زیاد نکنید و قوه را روی گاز ثابت نگذارید چراکه با اینکار قطعا دانه های قهوه شما میسوزد.

دانه های قهوه

3- به صدای سرخ شدن دانه های قهوه گوش کنید.

بعد از حدود چهار دقیقه سرخ کردن و تهیه قهوه دانه ها شروع به سرخ شدن می کنند وو عطر دلچسبی از آن ها خارج شده و صدای شکستن های ریزی خواهید شنید. پنجره را باز کنید و عود را روشن کنید تا بوی دود و غلیظ قهوه از آشپزخانه خارج شود.

به رنگ دانه ها دقت کنید و انقدر هم بزنید تا به رنگ دلخواه مورد نظر که آموزک به شما در بالا معرفی کرد برسید. پس از رسیدن به رنگ دلخواه دانه های قهوه را درون ظرف فلزی بریزید تا خنک شود و سپس به صورت دستی یا ماشینی آن را آسیاب کنید و به شیوه دلخواه آن را دم کنید.

این مطلب رو هم بخونید  آموزش نحوه پاک کردن ویروس از گوشی اندروید بدون ریست فکتوری

چگونه دانه قهوه را آماده کنیم؟

امیدواریم که این مطلب برای شما کاربردی بوده باشد و با استفاده از روش های پیشنهادی آموزک از قهوه ای دلچسب و عالی لذت ببرید چراکه قهوه برای انواع بیماری ها و کمبود های ویتامین می تواند مفید باشد اگر به شکل صحیح مصرف شود و جایگزین خوبی برای چای سیاه است که مصرف بیش از حد آن همانطور که میدانید سبب فقر آهن می شود.

نظر و پیشنهاد خود را با ما به اشتراک بگذارید

نظر شما درباره آموزش روشهای مختلف دم کردن قهوه چیست؟ آیا طرز تهیه قهوه روی گاز پیشنهادی آموزک برای شما کاربردی بوده است؟ نظر و پیشنهاد خود را با ما به اشتراک بگذارید.

حمایت مالی از آموزک

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن